J.L.Hertsens draait al ruim tien jaar op volle IT-toeren dankzij Lubon

Allround IT-support met een persoonlijke toets voor J.L.Hertsens

Jacky Hertsens staat aan het hoofd van transportbedrijf J.L.Hertsens. Transport is dé sector bij uitstek waar snelheid centraal staat. De familiefirma staat daarnaast ook garant voor een mijlenverre service en een stevig staaltje stabiliteit. Een missie die technisch tal van uitdagingen met zich meebrengt. Stilstaan is écht geen optie! Lees hoe we J.L.Hertsens al ruim tien jaar op volle IT-toeren laten draaien.

Gezocht: overzichtelijk en oerdegelijk online platform

“J.L.Hertsens verzorgt nationaal en internationaal sneltransport. Rechtstreekse zendingen pijlsnel en professioneel van punt A naar punt B brengen, dat is waarvoor professionelen bij ons aankloppen. Naast kwalitatief personeel en een top-notch wagenpark zijn de juiste tools deel van ons succes. Zo’n tien jaar geleden viel de naam Lubon in mijn netwerk. Ik was toen toevallig op zoek naar een online platform. Luc luisterde zorgvuldig naar onze noden, bracht onze wensen in kaart en schotelde een systeem op maat voor. Doordacht en degelijk? Double check! Ik, en bij uitbreiding mijn team, voelde dat we bij een goede IT’er beland waren.”

Dynamisch planningssysteem op maat van expresstransport

“Enkele jaren later drong de nood zich op om een planningssysteem op maat te laten maken. Waarom custom? Er bestaan ontelbare systemen die zijn toegespitst op distributie en logistiek. Zo’n platform past niet in het plaatje van onze expressleveringen. Ik had er een goed oog op dat Lubon ook dit keer een sluitende oplossing uit de mouw zou toveren. En effectief: ze presenteerden een tool die uitblonk in dynamiek én moeiteloos connecteerde met ons operationeel systeem. Zo’n uitrol vraagt vakkennis en die hebben ze bij Lubon zeker en vast in huis. Daarnaast heeft de IT-specialist respect voor onze business en haar hoge tempo. No time to waste! Installaties, updates, back-ups, beveiligingen, … worden door Lubon standaard uitgevoerd tijdens onze daluren. Ideaal!”

Kortetermijnoplossingen en korte communicatielijnen

“Het is als transportbedrijf cruciaal om inkomende aanvragen meteen op te pikken en uit te voeren. Echter niet ieder technisch probleem kan in no time tot op het bot onderzocht en verholpen worden. Lubon speelt kort op de bal met tijdelijke oplossingen zodat onze werking onaangeroerd blijft. Achter de schermen sleutelen ze intussen verder aan een definitief antwoord. Ge-wel-dig! Nog mooi meegenomen, is de bereikbaarheid van Lubon. J.L.Hertsens doet een beroep op diverse technische partijen en ik kan met het hand op het hart zeggen dat niemand beter bereikbaar is dan Luc & Co. Daarbij komt dat Lubon geen groot IT-bedrijf is. Het effect? Iedereen in het team is op de hoogte van ons dossier en staat ons met plezier telefonisch te woord. Zo’n IT-partner is goud waard.”

Zoek je een technische partner die oor en oog heeft voor de noden van je sector? Wil je bedrijfssoftware laten beheren en beveiligen door een IT-bedrijf met een human touch?

Plan een verkennend gesprek met Lubon >>J.L.Hertsens draait al ruim tien jaar op volle IT-toeren dankzij Lubon
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x