Over Lubon

Al meer dan 25 jaar betrokken IT-partner voor kmo’s 

Het verhaal van Lubon startte meer dan 25 jaar geleden. Flexibel werken, focus op IT security en het arsenaal aan bedrijfssoftware blijft exponentieel toenemen. Dat geldt ook voor onze drive om kmo’s bij te staan op vlak van ICT-ondersteuning. Het Lubon team zorgt 24/7 dat je professioneel en beveiligd kan werken vanop locatie. Van databeheer, over mail set-up, tot VOIP en scripting: onze technische kennis is zeer uitgebreid. Spreken we alleen IT-taal? Zeker niet! Wij houden van transparante communicatie met onze klanten en een even helder budget.


“Lubon lanceert niets alvorens we het tot op het bot onderzocht hebben. Als we een update uitrollen - bij voorkeur in het weekend - is dit altijd een toegevoegde waarde voor je zaak.”

 Luc Bonjean, zaakvoerder


Al meer dan 25 jaar veilige computerhulp vanop afstand

Lubon is gevestigd in Zoersel, maar wij zijn zelf grote fan van flexwerken. Geen betere manier om de evoluties in thuiswerk nauw op te volgen en onze remote oplossingen zelf te testen. Bovendien werken we in shiften zodat we een full IT support kunnen garanderen. Start er een nieuwe medewerker of wil je je boekhoudpakket uitbreiden? Firewalls installeren, back-ups maken, upgrades doorvoeren, …? Ons klein en hecht team van vier IT’ers doet niets liever. Wij bijten ons graag vast in je IT-architectuur.


“Geen nieuws is goed nieuws, zeker als het om bedrijfssoftware gaat. We houden je beveiligde IT-omgeving vanop afstand op kruissnelheid en zullen je nooit onnodig contacteren.” 

Luc Bonjean, zaakvoerder

Ontdek de drijvende krachten achter Lubon:


Via 03 312 82 60 en info@lubon.be sta je in rechte lijn met onze IT-permanentie. 

De handen in elkaar slaan met een IT-expert voor kmo’s?

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x