Belgium Wine Watchers is al twintig jaar klant van IT-bedrijf Lubon.

Jarenlange IT-samenwerking waar service 24/7 primeert

Belgium Wine Watchers is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van topwijnen. Via een online platform leidt de Antwerpse firma de export van exclusieve wijnen naar 62 landen in goede banen. Hun IT-lat ligt hoog, maar na twintig jaar samenwerken met Lubon staat zaakvoerder Chris Thiran nog steeds volledig achter zijn IT-partnerkeuze.

Webbouwer en databasespecialist evolueert …

“Belgium Wine Watchers startte op in 2000 en klopte aan bij Lubon om haar online verkoopmodel te realiseren. Het resultaat? Een webshop avant la lettre. Om onze wijnverkoop te stroomlijnen, bleek een beveiligde database noodzakelijk. Lubon engageerde zich 100% voor het beheer van onze databank. Naarmate de jaren vorderden, groeide niet alleen onze onderneming maar ook die van Lubon. Ze evolueerden tot een echte IT-totaalpartner voor ondernemers. Database- en websiteonderhoud behoorde, na vijftien jaar, niet langer tot hun core business. Gelukkig voor ons en voor onze nieuwe webpartner werkte Lubon een glashelder overdrachtsdocument uit. Ondanks de switch bleef de continuïteit zo gegarandeerd.”

… naar beredeneerd totaalpartner …

“Lubon legt zich al twintig jaar toe op onze servers, computers en telefonie. Onze digitale wijnhandel draait 24/7 op volle toeren en toch komt Lubon zelden bij ons over de vloer. En dat is een goed teken! Ze houden alles nauwgezet in de gaten via remote support en schakelen een versnelling hoger wanneer nodig. Als zaakvoerder moet ik toegeven dat ik niet langer op de hoogte ben van onze IT-problemen. Enerzijds omdat ze zelden voorvallen dankzij de anticiperende aanpak van Lubon, anderzijds omdat Lubon in rechte lijn staat met mijn medewerkers. Security, updates, back-ups, … Lubon is echt on top of things als het op IT-architectuur aankomt. Wat wil je nog meer als bedrijfsleider?” 

… die professionele IT-service met stip op 1 zet

“Belgium Wine Watchers heeft van bij haar start de perfecte IT-leverancier aan haar zijde. Het is voor ons ondenkbaar om te gaan shoppen en vergelijken bij concurrerende IT-bedrijven. Lubon past nu eenmaal perfect bij onze zaak. Hun aanpak is professioneel en razendsnel. Gedurende de werkweek, maar ook bij noodgevallen in het weekend staan ze op scherp. Al twintig jaar kunnen we rekenen op hun kwalitatieve dienstverlening en daar mogen van ons gerust twintig jaar bijkomen!”


Zoek je een ervaren IT’er voor de totaalondersteuning van je IT-infrastructuur?


Belgium Wine Watchers is al twintig jaar klant van IT-bedrijf Lubon.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x