Transportbedrijf ILB zocht een IT-expert die begaan is met zijn klanten.

Lokale IT-partner ondersteunt internationaal transportbedrijf

Transportbedrijf ILB vervoert grondstoffen, goederen en voertuigen ter land, ter zee en in de lucht. Na de opstart in 2005 sloeg hun vervoersservice razendsnel aan, maar hun IT-infrastructuur was daar niet op voorzien. Lubon snelde in allerijl te hulp. Een reddingsactie die ILB-manager Sebastian Erren vandaag nog steeds waardeert.

Van ad hoc support naar structurele IT-samenwerking

“Bij de start van ILB ontfermde ik me over onze IT. Een laptop kopen en de basics installeren? Géén probleem. Al snel deed de transportfirma het goed en groeiden het aantal klanten en medewerkers. Maar onze IT-omgeving was niet voorzien op zo’n doorstart. De server liet het afweten en dus moesten we ook op vlak van IT gaan professionaliseren. Lubon slaagde erin ons met een spoedprocedure uit de nood te helpen. Na het blussen van de eerste serverbrand, bedachten ze een structurele oplossing. Een totaalaanpak waarbij ze onze servers beheren en bovendien moeiteloos de link leggen met onze overige programma’s. Inhaken op ons boekhoudpakket en TMS-systeem? Lubon fixes it all!”

24/7 professionele IT-dienstverlening

“Als transportbedrijf hebben we specifieke noden. We bevinden ons letterlijk op binnen- en buitenlands grondgebied en kennen zo geen vakantiedagen. Wanneer we in België een feestdag vieren, kan het goed zijn dat onze medewerkers in Nederland, Spanje en Duitsland wel volop aan de slag zijn. Lubon is 24/7 bereikbaar voor urgenties. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe ze het doen, maar hun systeem loopt als een goed geoliede machine. Server issues of telefoniestoringen? Ook wanneer alle andere Belgen genieten van een dagje verlof kunnen wij terecht bij de IT’ers van Lubon.”

Topscore voor professionaliteit en persoonlijkheid

“We hebben destijds verschillende IT-bedrijven voor ondernemers vergeleken. Sommige firma’s zijn verbluffend innovatief maar ook groot. Dat zorgt ervoor dat je als klant een nummer wordt. ILB gaat bewust in zee met kleine leveranciers omdat die je snel, gericht en persoonlijk adviseren. Ook na meer dan tien jaar samenwerking is zaakvoerder Luc nog steeds met één telefoontje bereikbaar. We zochten een IT-expert die begaan is met zijn klantenportfolio. Lubon voldoet 100% aan die wens. Zoek je een IT-partner die je business met stip op één zet? Dan raad ik Lubon aan!”


Je onderneming ook laten ondersteunen door een 24/7 IT-bedrijf?

Transportbedrijf ILB zocht een IT-expert die begaan is met zijn klanten.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x