Cannaerts Accountants vond in Lubon een sterke, ervaren IT-partner.


Vlotte en veilige IT-omgeving voor Cannaerts Accountants

Al sinds 1978 ondersteunt boekhoudkantoor Cannaerts Accountants haar klanten met grondige expertise. Hun portfolio? Een mooi evenwicht tussen freelancers en kmo’s, stuk voor stuk werkzaam in de B2B-sector. Om hun digitale werkomgeving helemaal op punt te zetten, deed bestuurder Dries Cannaerts beroep op de IT-dienstverlening van Lubon.

Boekhoudkantoor met futureproof visie

“Enkele jaren geleden besloten we om af te stappen van onze fysieke server. Deze IT-infrastructuur bracht te veel kopzorgen met zich mee, van back-up tot beveiliging. Bovendien wilden we dat alle medewerkers konden telewerken, zonder ingewikkelde procedures. Een cloudserver leek ons de ideale oplossing en daarvoor zochten we een geschikte IT-partner. Niet zomaar de eerste de beste bondgenoot, maar een ervaren IT-bedrijf dat affiniteit had met onze software. Via een tevreden referentie kwamen we terecht bij Lubon. De klik was er meteen!”  

Heldere communicatie, soepele set-up

“Luc en zijn team namen ruim de tijd om al onze bedenkingen over hun cloudoplossingen eerlijk te beantwoorden. Alle voordelen werden helder in kaart gebracht, maar ook de nadelen gingen ze niet uit de weg. Transparantie is zonder twijfel één van hun sterkste troeven. De IT-infrastructuur werd vlotjes van A tot Z ingericht en de overdracht verliep van een leien dakje. Lubon deed exact wat ze beloofden. Vragen? Problemen? We konden steeds rekenen op hun deskundige ondersteuning. Een eersteklas IT-samenwerking!”

Van digitale uitdaging naar allround IT-ondersteuning

Voor een vast maandelijks bedrag kunnen wij vertrouwen op de verregaande IT-support van Lubon. Virtuele bekommernissen zijn voorgoed verleden tijd, want zij staan altijd paraat om ons te ontzorgen met gerichte technische kennis. Wanneer wij een IT-voorstel op tafel gooien, slaagt Luc er telkens opnieuw in om onze noden te achterhalen én een betere oplossing te presenteren. Of het nu gaat om een simpele vraag of een complexe kwestie: er wordt steeds perfect gereageerd. Die hands-on dienstverlening stellen we enorm op prijs. Ik ben ervan overtuigd dat maar weinig IT-bedrijven voor ondernemingen dezelfde service bieden. Professioneel, pijlsnel en met doorgedreven expertise. Ik ben fan!”

Op zoek naar een gedreven IT-leverancier voor je cloud?

Cannaerts Accountants vond in Lubon een sterke, ervaren IT-partner.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x