DRB Accountants zocht een IT-partner vertrouwd met boekhoudkundige software.

Vakkundige IT-support resulteert in verregaand vertrouwen

DRB Accountants uit Itegem is gespecialiseerd in boekhouding, accountancy en financieel advies voor kmo’s. Het accountancykantoor legt al twintig jaar op rij zijn vertrouwen in de handen van IT-bedrijf Lubon voor het netwerkbeheer en de security van hun hardware en software. Die standvastige IT-ondersteuning mag zich gerust twee decennia verderzetten, aldus bestuurder Geert De Ryck.

IT uitbesteden is een win-win

“Onze paden kruisten toen zowel Lubon als wij dezelfde klant ondersteunden twintig jaar geleden. Dat bedrijf legde de lat hoog en ik merkte dat Lubon hun eisen perfect kon invullen. Wanneer wij een nieuwe server nodig hadden – iets wat onvermijdelijk is iedere vijf jaar – koos ik vastberaden voor het advies en de support van Lubon. Ons bedrijfsnetwerk uitbouwen, de computers beschermen, een remote toegang verschaffen voor medewerkers, … Het is voor ons als kantoor efficiënter om het uit te besteden aan een ervaren IT-partij. We weten dat het totaalplaatje professioneel beheerd wordt en we winnen zelf aan tijd. Handig!”

Snelle en secure IT-support

“In 2019 fusioneerde DRB Accountants. Concreet? We evolueerden van zo’n tien medewerkers naar een equipe van maar liefst twintig administratieve profielen, dossierbeheerders en dossierverantwoordelijken. Lubon heeft die fusie op slechts twee werkdagen technisch klaargespeeld. Ons uitgebreide team op zo’n korte tijdspanne up en running krijgen, is voor ons het bewijs dat Lubon kort op de bal speelt en moeiteloos complexe IT-projecten aankan. Het is bovendien een troef dat ze als IT-firma vertrouwd zijn met andere ondersteunende software in onze sector. Ze draaien er bijvoorbeeld hun hand niet voor om, om zich in rechtstreeks contact te stellen met onze leverancier.”

Eén telefoon verwijderd van behulpzame IT’er

“Ons kantoor heeft niet de ambitie om de koploper te zijn in bedrijfssoftware of back-upsystemen, maar we willen wel tijdig overstappen op een toekomstbestendige techniek. Met Lubon aan onze zijde zijn we altijd mee met de juiste, beveiligde IT-oplossingen. De overstap naar een cloudomgeving bijvoorbeeld heb ik met een gerust hart laten uitvoeren door Luc en zijn specialisten. Botsen wij als gebruikers op een bug? Laat een softwareprogramma het afweten? Lubon is slechts één telefoontje verwijderd, laat ons team nooit wachten en denkt actief mee over oplossingen. Ze zijn niet enkel expert in IT, maar bovenal toegankelijk en behulpzaam. Ik doe daarom graag een goed woordje voor Lubon bij bedrijven op zoek naar een betrouwbare IT-partner.”


Een beroep doen op een IT-bedrijf dat volledig op de hoogte is van uw boekhoudkundige software?


DRB Accountants zocht een IT-partner vertrouwd met boekhoudkundige software.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x