RT-Advisors zocht een ervaren IT-leverancier en vond die in Lubon.

Van IT-leverancier naar IT-partner voor RT-Advisors

In 2016 startte Rudy Geerts boekhoudkantoor RT-Advisors op. Om zijn zaak professioneel te lanceren zocht hij een doorwinterd IT-leverancier. Hij botste op Lubon en is omwille van de consistente en persoonlijke dienstverlening blijven plakken.

Haarscherp businessplan zoekt IT-specialist

“In 2016 richtte ik RT-Advisors in Mortsel op, een kantoor gespecialiseerd in boekhouding en fiscaliteit voor kmo’s en eenmanszaken. We staan met een hecht team van 8 medewerkers in voor een betrouwbare boekhouding en doordacht fiscaal advies. Ik wist bij de opstart precies hoe ik mijn klanten zou ondersteunen. Maar een helder zicht op mijn IT-architectuur? Dat had ik niet, daarvoor sprak ik mijn netwerk aan. Nadat de naam Lubon meerdere keren was gevallen mét de nodige complimenten wist ik dat ik bij Luc moest zijn voor mijn IT-omgeving.”   

Allround ondersteuning, fysiek en in de cloud

“Lubon heeft mijn kantoor gelanceerd op vlak van IT. Van computers, over besturingssystemen, tot telefonie. Mijn spervuur van vragen schrikte hen gelukkig niet af. Ze schotelden steeds een passende oplossing voor. Toen bewezen ze al hoe goed ze hun producten en diensten in de vingers hebben. Intussen is ons kantoor goed geëvolueerd en is Lubon onze vaste IT-leverancier. Updates van onze boekhoudsoftware, een waterdichte serverbeveiliging of automatische back-ups van onze dossiers zijn gegarandeerd voorzien. Ze laten werkelijk niets aan het toeval over.” 

Digitale pioniers met persoonlijke aanpak

“Lubon ondersteunt ons via een transparante abonnementsformule. Er duiken nooit onverwachte kosten op en er zijn twee medewerkers die onze case door en door kennen. Onze IT-partner zit bovendien niet stil. Wij hadden als accountants wat vragen bij de impact van GDPR op onze werking. Gelukkig volgen Luc en zijn team de digitale evoluties op de voet zodat je meteen weet waar je staat. We kunnen nu al 4 jaar op hun expertise rekenen en nog nooit liep er iets fout. Geen downtime, geen digitale inbraken. Als het op IT aankomt, kan ik dankzij Lubon op mijn twee oren slapen!”


Ook op zoek naar een betrouwbare leverancier voor je IT-omgeving?

RT-Advisors zocht een ervaren IT-leverancier en vond die in Lubon.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x