VCSA Tax Accountants zocht een stabiele en bereikbare IT-partner.


Technische stabiliteit en 100% bereikbaarheid voor VCSA Tax Accountants

VCSA Tax Accountants is gespecialiseerd in boekhouding, fiscaliteit, startersbegeleiding en bedrijfsadvies voor ondernemers. Haar vorige IT-partner bood niet langer continuïteit waarop het accountancykantoor een nieuwe IT-dienstverlener zocht en vond. De perfecte match? Lubon. Vennoot Geert Schoolmeesters licht hun leverancierskeuze toe.

Correcte en vlotte takeover

 “Als onze kantoormedewerkers niet rond de tafel zitten met ondernemers, zitten ze aan hun bureau. Computerwerk en calls luiden dan de klok. In het verleden deden we een beroep op een concullega van Lubon. Geen match, want bij technische storingen kregen we wel gehoor, maar eerst moest er een werkorder worden opgemaakt, en nadat wij een aantal uren stil lagen, was er de week erop weeral een ander item dat niet werkte of was er een andere storing. Wij staan gekend als een betrouwbaar en bereikbaar accountancykantoor en daar hoort een standvastige IT-leverancier bij. Via mijn zakelijk netwerk kwam ik uit bij Lubon. Zonder hinder voor onze business leidden ze de overdracht van computers, besturingssystemen en telefonie in goede banen. Hun hands-on aanpak bij de start, bleek de voorbode van een stabiele samenwerking.”

Professionele en zorgeloze IT-omgeving

“We beschikken over vier kantoren en dankzij Lubon staan onze documenten in een veilige en vlotte verbinding met elkaar. Bevinden we ons in Leuven, Aarschot, Heist-op-den-Berg of Heusden? Altijd kunnen we de meest actuele versie van onze files beheren. Super handig! We zijn intussen met 48 medewerkers. Up-to-date consulteren, bewerken, bewaren en delen is dus een absolute must. Lubon maakt die voor ons waar.”

IT-ondersteuning in mensentaal

“Zowel onze vaste supportcontacten als zaakvoerder Luc, spreken bits en bytes alsof het niets is. Gelukkig hoeven we zelf niet over technische kennis te beschikken. We kunnen intussen al meer dan vijf jaar rekenen op Lubon. Staan er updates op de planning? Loert er een digitale dreiging om de hoek? Dan schiet hun team in actie voor VCSA Tax Accountants. Ze implementeren of finetunen het nodige achter de schermen en informeren er ons kort en helder over. Wij focussen ons op ons vakgebied en zij op dat van hun. IT is sinds het partnership met Lubon niet langer een van onze zorgen. Geweldig!”


Zoek je een flexibele en toekomstgerichte totaalpartner voor je IT-omgeving?

VCSA Tax Accountants zocht een stabiele en bereikbare IT-partner.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x